Usuń swój profil AnonyChat lub AnonyID
Usuń tylko profil w AnonyChat i zachowaj AnonyID albo usuń AnonyID, a razem z nim profil. Co zostaje usunięte, a co zostaje.
Spis treści
Możesz usunąć swój profil w AnonyChat i zachować AnonyID albo usunąć AnonyID, co usuwa też twój profil w AnonyChat. Obie operacje są trwałe i nie można ich cofnąć. Jeśli chcesz mieć kopię swoich danych, najpierw pobierz ją w Ustawienia → Prywatność i dane. Jeśli profil został utworzony przez AnonyID, poproś nas zamiast tego o kopię przez Moje zgłoszenia.
Usuń swój profil AnonyChat
- Przejdź do Ustawienia → Konto i otwórz Konto i strefa zagrożenia.
- Wybierz Usuń swój profil AnonyChat. Zanim potwierdzisz, ekran pokazuje, co zostanie usunięte, a co zostanie.
- Potwierdź, że to ty. W przypadku profilu założonego przez AnonyID wybierz Potwierdź przez AnonyID i zaloguj się ponownie do AnonyID: profil zostaje usunięty, gdy tylko wrócisz. Konto z hasłem AnonyChat prosi o to hasło.
Co się dzieje
- Twoje wiadomości, rozmowy, znajomi i profil zostają usunięte.
- Twoje Coins, Aura+, przedmioty awatara i każde otwarte zamówienie na przedmiot na zamówienie przepadają. Nic nie jest zwracane.
- Pokoje, których jesteś właścicielem, przechodzą na moderatora z najdłuższym stażem albo zostają usunięte, jeśli nie ma żadnego.
- Wiadomości innych osób, prezenty wysłane im przez ciebie i już zabezpieczone dowody moderacyjne zostają, ale bez twojej nazwy.
- Zaszyfrowane kopie zapasowe mogą przechowywać kopię do 30 dni, dopóki nie wygasną.
Twoje AnonyID zostaje i możesz później utworzyć nim nowy profil w AnonyChat, chyba że profil był zbanowany lub w Więzieniu w chwili usunięcia.
Usuń AnonyID
Robi się to w ustawieniach AnonyID, a nie w AnonyChat. Wszystkie szczegóły są na stronie Usuwanie konta.
Nadal potrzebujesz pomocy?
Napisz do nas. Każdą wiadomość czyta człowiek. Skontaktuj się z nami · Moje zgłoszenia · Napisz do nas e-mail